Omleta la multicooker

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 4986 vizualizari

 

N-am mai avut rabdare si am testat multicooker-ul.
Bineinteles ca am inceput cu cea mai usoara reteta - omleta si tare multumita am fost de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, rosie
  • cateva felii de ceafa afumata
  • cateva ciuperci din conserva
  • putin parmezan
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la multicooker:

Mi-am pregatit aparatul conform instructiunilor "Inainte de prima utilizare".

Inainte de conectarea la sursa de curent, am pregatit toate ingredientele.

Am taiat ceafa feliute mici, am taiat ceapa rondele, ciupercile le-am scurs de zeama si le-am tocat marunt, am batut ouale cu putina sare si putin piper, am tocat mararul marunt.

Am adaugat uleiul de masline in oala din interiorul multicookerului.

Am conectat aparatul la sursa de curent si am apasat butonul "MENU", de unde am selectat programul "BOIL". Am setat timpul pentru 10 minute.

Cand s-a incalzit uleiul, am adaugat ingredientele: ceafa, ciupercile si ceapa si am amestecat usor, cu spatula din dotarea multicookerului, de cateva ori pentru a se patrunde putin ingredientele, dar nu mai mult de un minut, dupa care am adaugat ouale batute si am inchis capacul.

Dupa scurgerea timpului setat, multicookerul a trecut automat pe programul "KEEP Warm", apoi l-am deconectat de la sursa de curent, am deschis capacul si am scos vasul interior cu ajutorul manusilor de silicon din dotarea multicookerului si am rasturnat omleta pe platou.

Am presarar putin parmezan si marar si am servit alaturi de gogonele si paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu Miez de Lapte la cuptor